office@buenotech.ro
031 810 9504
Inapoi la categorie

Stylish FTXA-AS

4832 lei

TVA inclus

Niciodata confortul nu a fost atat de aproape

- Un design compact si functional, adecvat pentru toate interioarele cu finisaj elegant în cristal
- Efectul Coanda optimizeaza jetul de aer pentru un climat confortabil. Prin utilizarea unor fante special concepute, jetul de aer mai bine conturat permite distribuirea mai eficienta a temperaturii în interiorul camerei.
- Senzorul ochi tip grila determina temperatura actuala din camera si distribuie aerul uniform în interiorul camerei înainte de a trece la un model de jet de aer care directioneaza aerului cald sau rece în zonele în care este nevoie.
- Aproape silentios: unitatile sunt asa de silentioase în timpul functionarii, ca uitati de prezenta lor.
- Valori ale eficientei sezoniere de pâna la clasa A+++ în racire si încalzire gratie celei mai recente tehnologii si inteligentei încorporate.
- Functia de purificare eficienta a aerului îmbunatateste calitatea aerului din interior prin tehnologia Daikin Flash Streamer
- Controler online: controlati unitatea interioara din orice locatie prin intermediul unei aplicatii, retele locale sau internet
- Alegerea unui produs cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce direct la un consum mai scazut de energie gratie eficientei energetice ridicate


Controler online

Controleaza unitatea interioara din orice locatie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil


Aplicatii multi model

Pana la 5 unitati interioare pot fi conectate la o singura unitate exterioara, chiar daca au capacitati diferite. Toate unitatile interioare pot fi actionate individual in cadrul aceluiasi mod de incalzire sau racire.


Efectul Coanda - racire

Efectul Coanda optimizeaza jetul de aer in modul racire. Prin utilizarea unor fante special concepute, jetul de aer mai bine conturat permite distribuirea mai eficienta a temperaturii in interiorul camerei.


Efectul Coanda - incalzire

Efectul Coanda optimizeaza jetul de aer in modul incalzire. Prin utilizarea unor fante special concepute, jetul de aer mai bine conturat permite distribuirea mai eficienta a temperaturii in interiorul camerei.


Senzor ochi tip grila

Senzorul ochi tip grila determina temperatura actuala din camera si distribuie aerul uniform in interiorul camerei inainte de a trece la un model de jet de aer care directioneaza aerului cald sau rece in zonele in care este nevoie.


Aproape silentios

Aproape silentios: unitatile sunt asa de silentioase in timpul functionarii, ca uitati de prezenta lor.


Pret si stoc

Va recomandam

Unidirectional FAQ100C(9)

Aflati mai multe

4 directii FUQ125C

Aflati mai multe

duct FBA71A

Aflati mai multe

duct FBA100A

Aflati mai multe

Duct FBQ140D

Aflati mai multe