office@buenotech.ro
031 810 9504
Inapoi la categorie

Stylish FTXA-AS

4832 lei

TVA inclus

Niciodata confortul nu a fost atat de aproape

- Un design compact si functional, adecvat pentru toate interioarele cu finisaj elegant în cristal
- Efectul Coanda optimizeaza jetul de aer pentru un climat confortabil. Prin utilizarea unor fante special concepute, jetul de aer mai bine conturat permite distribuirea mai eficienta a temperaturii în interiorul camerei.
- Senzorul ochi tip grila determina temperatura actuala din camera si distribuie aerul uniform în interiorul camerei înainte de a trece la un model de jet de aer care directioneaza aerului cald sau rece în zonele în care este nevoie.
- Aproape silentios: unitatile sunt asa de silentioase în timpul functionarii, ca uitati de prezenta lor.
- Valori ale eficientei sezoniere de pâna la clasa A+++ în racire si încalzire gratie celei mai recente tehnologii si inteligentei încorporate.
- Functia de purificare eficienta a aerului îmbunatateste calitatea aerului din interior prin tehnologia Daikin Flash Streamer
- Controler online: controlati unitatea interioara din orice locatie prin intermediul unei aplicatii, retele locale sau internet
- Alegerea unui produs cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce direct la un consum mai scazut de energie gratie eficientei energetice ridicate


Controler online

Controleaza unitatea interioara din orice locatie prin intermediul smartphone-ului, laptopului, calculatorului, tabletei sau ecranului tactil


Aplicatii multi model

Pana la 5 unitati interioare pot fi conectate la o singura unitate exterioara, chiar daca au capacitati diferite. Toate unitatile interioare pot fi actionate individual in cadrul aceluiasi mod de incalzire sau racire.


Efectul Coanda - racire

Efectul Coanda optimizeaza jetul de aer in modul racire. Prin utilizarea unor fante special concepute, jetul de aer mai bine conturat permite distribuirea mai eficienta a temperaturii in interiorul camerei.


Efectul Coanda - incalzire

Efectul Coanda optimizeaza jetul de aer in modul incalzire. Prin utilizarea unor fante special concepute, jetul de aer mai bine conturat permite distribuirea mai eficienta a temperaturii in interiorul camerei.


Senzor ochi tip grila

Senzorul ochi tip grila determina temperatura actuala din camera si distribuie aerul uniform in interiorul camerei inainte de a trece la un model de jet de aer care directioneaza aerului cald sau rece in zonele in care este nevoie.


Aproape silentios

Aproape silentios: unitatile sunt asa de silentioase in timpul functionarii, ca uitati de prezenta lor.


Pret si stoc

Va recomandam

Perfera FTXTM40M

Aflati mai multe

Duct FBA100A

Aflati mai multe

Duct FBQ125D

Aflati mai multe

Unidirectional FHA140A

Aflati mai multe

Emura FTXJ35MS

Aflati mai multe