office@buenotech.ro
031 810 9504
Inapoi la categorie

Emura FTXJ-MS

4695 lei

TVA inclus

Niciodata confortul nu a fost atat de aproape

- Un amestec remarcabil de design reprezentativ si excelenta în inginerie, cu un finisaj elegant în combinatie de culoare si argintiu
- Filtru de argint pentru îndepartarea alergenilor si purificarea aerului: capteaza alergenii precum polenul si acarienii.
- Controler online: controlati unitatea interioara din orice locatie prin intermediul unei aplicatii, retele locale sau internet
- Alegerea unui produs cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce direct la un consum mai scazut de energie gratie eficientei energetice ridicate
- Valori ale eficientei sezoniere de pâna la clasa A+++ în racire si încalzire gratie celei mai recente tehnologii si inteligentei încorporate.
- Daikin Emura a fost premiata de foarte multe ori, gratie designului excelent
- Functia foarte silentios: functionarea unitatii aproape ca nu se aude. Nivelul presiunii sonore este redus pâna la 19 dBA. !
- Ochiul inteligent pe 2 zone: jetul de aer este directionat într-o zona diferita de cea în care se afla persoana în acel moment; daca nu este detectata nicio persoana, aparatul va trece automat în modul eficienta energetica.
- Curgerea 3D a aerului combina baleierea automata pe verticala si orizontala pentru a trimite un jet de aer cald/rece exact în colturile spatiilor largi

Ochiul inteligent pe 2 zone

Jetul de aer este directionat într-o zona diferita de cea în care se afla persoana în acel moment. Daca nu este detectata nicio persoana, aparatul va trece automat în modul eficienta energetica.

Economie de energie în modul de asteptare

Reduce consumul de curent cu aproximativ 80% la functionarea în modul asteptare. Daca prezenta unei persoane nu este detectata pentru mai mult de 20 de minute, sistemul va trece automat în modul economisire de energie electrica.

Silentios

Unitatile interioare Daikin sunt silentioase ca o soapta. De asemenea, unitatile exterioare sunt garantate ca nu tulbura linistea din vecinatate.

Controler online prin aplicatie

Controlati unitatea interioara din orice locatie prin aplicatie

Aplicatii multi model

Pâna la 5 unitati interioare pot fi conectate la o singura unitate exterioara, chiar daca au capacitati diferite. Toate unitatile interioare pot fi actionate individual în cadrul aceluiasi mod de încalzire sau racire.

Modul economic

Reduce consumul de energie electrica astfel încât sa poata fi utilizate alte aparate mari consumatoare de energie. Si aceasta functie duce la economisirea de energie.

Pret si stoc

Va recomandam

Duct FBA125A

Aflati mai multe

Sensira FTXF20A

Aflati mai multe

Unidirectional FHA71A

Aflati mai multe

Stylish FTXA20AW

Aflati mai multe

Circular FCQHG100F

Aflati mai multe