office@buenotech.ro
031 810 9504

Va intrebati daca exista un sistem de incalzire care sa aduca in casa dumnevoastra caldura de care aveti nevoie in sezonul rece si sa asigure necesarul de apa calda?

Ei bine, acum este momentul sa reconsideram modalitatile de incalzire a locuintelor si a apei de uz curent.

Sistemele de incalzire centralizata folosite pana acum se vor schimba radical in curand. Motivul? Pretul carburantilor traditionali este in crestere iar preocuparea pentru mediul inconjurator favorizeaza trecerea la produse si aparate care sa reduca impactul negativ.

Cu peste 50 de ani de experienta si o traditiein inovarea sistemelor de tratare a aerului din spatiile interioare, Daikin, aduce pe piata o noua solutie pentru incalzirea locuintelor si a apei curente: Daikin Altherma.

De ce sa alegi Daikin? De ce sa alegi cea mai fiabila si eficienta solutie? Pentru ca sistemele de incalzire Daikin pot asigura intregul necesar de apa calda si caldura in orice anotimp, chiar daca temperatura exterioara scade pana la -20 de grade Celsius.

Avantajele de care va bucurati alegand Daikin Altherma includ:

• Economie de energie
• Emisii CO2 reduse
• Instalare usoara
• Economie de spatiu, zgomot si disconfort la nivel minim
• Siguranta si intretinere usoara
• Performanta si fiabilitate dovedite
• Tehnologie testata si certificata
• Functionalitate maxima de la o singura sursa
• Integrare perfecta in sistemele deja existente
• Siguranta provenita din eliminarea utilizarii combustibilor perisculosi precum uleiul si gazul


Configuratii flexibile: Daikin Altherma poate fi configurat sa functioneze atat integrat in sistemele deja existente de incalzire, dar si in sisteme noi pentru case noi. Optional, Daikin Altherma poate veni cu functie de racire pentru sezonul calduros.

altherma energie refolosibila

Aflati mai multe detalii despre Altherma urmarind si materialul video de mai jos:

Astfel, avand garantia calitatii si inovatiei Daikin, puteti alege cu incredere una dintre solutiile Altherma pentru:

Renovari
Case noi

Va oferim consultanta in alegerea configuratiei optime pentru situatia dumneavoastra! Datorita flexibilitatii de care dispune Daikin Altherma, putem adapta sistemul de incalzire necesitatilor dumneavoastra. Contactati-ne!

E-mail: office@buenotech.ro sau direct prin telefon.

Daikin Altherma - pentru mai multe detalii vizitati site-ul incalzire pompa de caldura.

Incalzire, apa calda menajera si racire

Solutii energetice durabile si eficiente

TOTUL INTR-O UNITATE

1

Incalzire

Pe timp de iarna, agentul frigorific care circula prin sistem capteaza caldura prezenta in aerul exterior si o trimite in interior, sub forma unei incalziri usoare.

Apa calda menajera

Unele pompe de caldura, precum Daikin Altherma, va permit sa va bucurati de beneficiul apei calde pentru intreaga gospodarie, tot timpul anului!
2
3

Racire

Pe timp de vara, sistemul este reversibil: agentul frigorific din circuit absoarbe caldura din camera si o elimina in exterior.